
Despre curs
Arahide si caramel – aceasta este esenta acestui tort din punct de vedere al gustului. Reteta pluseaza insa mai apoi pe partea de textura cu un strat de croustillant (crocant) ce contine ciocolata alba si arahide caramelizate, dar si putina cafea. Aceleasi note subtile de cafea le regasim si in siropul de zahar. Astfel incat tortul final este o incantare pentru papilele gustative!

Ideea acestui tort a aparut acum cativa ani si a ramas uitata intr-unul din caietele de teste o buna bucata de timp. Anul trecut insa, cautand altceva, am dat peste ea si m-am si apucat sa o testez. Dupa cateva incercari, am ajuns la acest rezultat – un tort atat de parfumat, un tort care incanta prin gustul intens de arahide, care, alaturi de caramel, creeaza un desert de neuitat. Trebuie sa recunosc ca imi place ca atunci cand adaug arome intr-o prajitura, acestea sa se simta la potentialul lor maxim si mi se pare ca in acest tort arahidele stralucesc de-a dreptul! Cand tai tortul, se elibereaza un parfum incredibil de arahide si caramel si te imbie maxim sa gusti!

Elementele acestui tort sunt:
- Blat pufos cu unt de arahide
- Croustillant (crocant) cu arahide caramelizate
- Caramel spumat cu vanilie
- Sirop cu whisky si cafea
- Crema fina cu arahide
- Crema de unt pentru imbracare
- Spray velvet
Acest e-book (carte de retete online) contine:
- Reteta completa a tortului
- Reteta cremei de unt cu bezea elvetiana
- Detalii despre montajul tortului
- Informatii despre efectul velvet – reteta si aplicare pe tort

Conținut curs
Link descarcare Ebook Tort Snickers
Link descarcare Ebook Tort Snickers