Intrucat ne dorim ca experienta dvs pe acest site, participand la cursurile noastre, sa fie una cat se poate de pozitiva si sa va oferim servicii de calitate inalta, va arat mai jos cum puteti comanda pe site, cum va puteti inregistra si ce setari aveti la dispozitie in contul aferent emailului dumneavoastra.
Pasul 1 – Inregistrare (cursant)
Inregistrarea pe site va adauga emailul si numele de cont in sectiunea de cursanti, avand acces gratuit la cursurile free sau alte informatii puse la dispozitie fara plata si capatand acces la celelalte cursuri in urma achizitionarii acestora.
Pentru a va inregistra, dati click pe sectiunea My Account
In fereastra care se deschide, dati click pe Creeaza un cont nou
In urmatoarea fereastra va puteti defini contul pe care il veti folosi de acum inainte pentru a va loga pe site si pentru a avea acces la cursuri.
Completati informatiile cat mai corect: Nume, Prenume, adresa de email, nume de utilizator si parola.
Pasul 2 – configurare cont/profil
Dupa inregistrare veti fi redirectionati catre panoul de control al contului dvs. Aici gasiti la orice zi si ora informatii despre activitatea dvs pe site: cursuri la care sunteti inscrisi, comenzi achitate etc. Tot de aici va puteti personaliza contul cu si mai multe informatii, precum o fotografie care va reprezinta, o scurta biografie, adresele profilele sociale (Facebook, Instagram etc)
Pasul 3 – inscrierea la cursuri gratuite
Odata profilul creat, puteti naviga catre pagina Cursuri Online pentru a vedea ce cursuri sunt disponibile momentan.
Pentru cursurile Free (gratuite), inscrierea se face dand click pe butonul Participa la curs.
Veti fi redirectionati catre pagina cursului unde veti avea acces la lectiile specifice cursului si le veti putea completa in ce ordine doriti, cu toate ca va sfatuiesc sa incepeti de la Reteta, Ingrediente si Ustensile si Echipamente.
Pasul 4 – Achizitionarea de cursuri
Pentru a achizitiona cursuri, incepeti prin a Adauga in cos cursurile dorite.
Veti fi redirectionati catre Cosul dvs de unde puteti fie sa continuati cumparaturile, fie sa finalizati comanda. Desi pretul este exprimat in euro, plata (in cazul transferului bancar) se va face la cursul BNR al zilei.
Dand click pe Continua cu finalizarea comenzii, se va deschide pagina in care puteti completa detaliile comenzii: Nume, Prenume etc si unde ne puteti transmite note dedicate comenzii dvs daca este cazul.
Tot aici puteti alege sa va Abonati la Newsletter pentru a fi mereu la curent cu noutatile noastre – cursuri, retete gratuite, articole noi.
Alegeti metoda de plata: Transfer bancar sau Plata cu cardul/PayPal
In cazul in care alegeti sa platiti prin Transfer bancar, veti primi detaliile contului atat in momentul in care finalizati comanda, cat si prin email dupa ce comanda a fost inregistrata in sistemul nostru. Plata in lei se face la cursul BNR al zilei.
!!!Nu uitati sa cititi si sa fiti de acord cu Politica noastra de confidentialitate!
Click pe butonul Comanda acum si veti fi redirectionati catre pagina finala a comenzii unde veti regasi detaliile de plata si detaliile comenzii dvs.
Accesul la cursurile cumparate prin transfer bancar va fi acordat dupa confirmarea platii! Pentru a grabi procesul, va recomandam sa ne trimiteti pe email la olguta@pastry-workshop.ro dovada efectuarii platii.
Pentru a plati cu cardul sau PayPal, alegeti optiunea de plata cu cardul/butonul PayPal. Dupa click pe acest buton o sa va apara optiunile de a va loga in contul PayPal sau de a plati cu ajutorul unui card.
Completati datele dvs (nu uitati de nume, prenume, adresa – alegeti tara in care va aflati din meniul drop-down), apoi dati click pe butonul Pay Now. Asteptati cateva secunde pentru ca plata sa se proceseze. In cazul platii cu cardul veti primi acces la curs imediat dupa efectuarea platii.
Ce fac dupa achizitionarea cursului si confirmarea comenzii si a platii?
Dupa achizitionarea cursului, il veti regasi in sectiunea My Account – Cursuri inscrise. Aveti acces la el perioada nelimitata. Fiecare curs contine reteta si suport vizual pentru realizarea acesteia (video-uri pentru fiecare element al retetei in parte). Spor la treaba!
Lasă un răspuns