Trimite-mi noutati despre cursuri!

Amandina (modernizata) – E-book

Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Cofetaria romaneasca veche cuprinde o varietate de produse, dar amandina as zice ca este una dintre cele mai cunoscute si recunoscute. Si pe buna dreptate, caci amandina, desi contine cateva elemente simple, iese in evidenta prin combinatia indrazneata de ciocolata neagra si rom brun cu un adaos de coaja de lamaie. Si daca reteta traditionala contine, ca mai toate retetele vechi, mult zahar si o crema mai densa, amandina Pastry Workshop a trecut printr-o modernizare as putea spune. Cu alte cuvinte, aceasta reteta contine mai putin zahar si o crema mai lejera, mai apropiata de exigenta papilelor gustative actuale.

amandina modernizata - curs online

Gustul unei amandine este clar ciocolatos, cu romul brun iesind in evidenta, dar nu trebuie uitata coaja de lamaie, cea care completeaza perfect acest mix de arome. Dincolo de gust insa, textura acestei amandine este fina, cremoasa, cu siropul facandu-si simtita prezenta in straturile de blat asa cum ar trebui de fapt intr-o amandina veritabila. Gradul de dulce este mult redus, iar acest lucru permite aromelor sa iasa in evidenta.

Aceasta reteta contine:

  • lista ingredientelor necesare
  • pasii prepararii
  • sugestii despre ingredientele folosite
  • informatii si explicatii despre tehnicile folosite la realizarea blatului sau a cremei

Din aceasta reteta se obtine o prajitura de 34x18cm ce poate fi taiata mai apoi la dimensiunile dorite.

Dupa achizitionare, veti primi acces la link-ul de descarcare a fisierului PDF pe care il puteti mai apoi printa!

prajitura amandina - curs online

Ce vei învăța?

  • Realizarea tortului/prajiturii amandina - reteta scrisa (fisier PDF)

Conținut curs

Reteta amandina – link descarcare fisier pdf
Link spre descarcarea fisierului pdf ce contine reteta

  • Reteta amandina – link descarcare fisier pdf