Trimite-mi noutati despre cursuri!

Ebook Blatul Perfect – 22 retete de blaturi

Categorii: Ebooks
Listă cu preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Cand vine vorba de torturi, este bine stiut ca blatul este baza. Si nu doar atat, dar este, din punctul meu de vedere, si unul dintre elementele cele mai dificil de echilibrat prin prisma faptului ca e dificil sa prezici rezultatul final doar uitandu-te la textura aluatului, mai ales daca reteta cere agenti de crestere chimici ce se activeaza abia in cuptor. In plus, blaturile necesita si o cantitate mai mare si mai variata de ingrediente, asa incat reusita lor este importanta!

ebook blatul perfect - 22 de retete de blaturi testate

Acest Ebook, pe care l-am numit „Blatul Perfect” include 22 de retete de blaturi pe care le-am adunat de-a lungul anilor, retete in care am incredere si pe care le-am facut de multe ori in diferite variante de combinatii. Am decis sa impart acest ebook in 6 sectiuni principale:

  • Ingrediente – acest capitol cuprinde informatii pretioase despre ingredientele folosite la realizarea blaturilor, de la faina si importanta glutenului sau a lipsei lui, pana la agentii de crestere chimici.
  • Metode de realizare a blaturilor – pe cat de importante sunt ingredientele, pe atat de importanta este tehnica prin care le combinam. Adesea, aplicand tehnici diferite aceluiasi grup de ingrediente putem obtine rezultate diferite, asa incat in acest capitol am inclus informatii despre metodele de realizare a blaturilor si particularitatile fiecarei metode.
  • Coacerea blaturilor – la fel de importanta ca metoda de realizare este si coacerea, motiv pentru care acest capitol acopera informatii pretioase despre acest aspect.
  • Blaturi umede – acest capitol contine 7 retete de blaturi ce sunt umede dupa coacere si adesea nu mai necesita insiropare.
  • Blaturi pufoase – acest capitol contine 7 retete de blaturi pe baza de spuma de ou ce cresc mult la cuptor atat datorita aerului incorporat, cat si agentilor de crestere chimici (daca ei exista in reteta).
  • Blaturi ce se coc foaie – acest capitol contine 8 retete de blaturi ce sunt potrivite pentru a fi coapte sub forma de foaie in ideea de a fi mai apoi utilizate ca baza pentru entremet de exemplu.

Cele 22 de retete de blaturi incluse in acest ebook sunt:

  • Blat umed cu cacao
  • Blat umed Red Velvet
  • Blat umed cu menta
  • Blat umed cu morcov
  • Blat extra umed cu ciocolata
  • Blat umed cu ciocolata si alune de padure
  • Blat umed cu banane si ananas
  • Blat pufos tip piscot
  • Blat pufos cu aroma de turta dulce
  • Blat pufos cu nuca de cocos
  • Blat pufos cu unt de arahide
  • Blat pufos cu cacao
  • Blat pufos cu lapte cald
  • Blat pufos cu fistic
  • Blat foaie cu muesli si iaurt
  • Blat foaie cu banane si rom brun
  • Blat foaie cu ciocolata (fara gluten)
  • Blat moelleux cu fistic
  • Blat moelleux cu lamaie
  • Blat foaie cu caramel
  • Blat foaie cu ciocolata
  • Foi Medovik pufoase

Ce vei învăța?

  • 22 de retete de blaturi testate
  • Informatii despre ingredientele folosite la realizarea blaturilor
  • Informatii despre coacerea blaturilor

Conținut curs

Descarca Ebook-ul Blatul Perfect
Acceseaza linkul de descarcare a ebook-ului Blatul Perfect

  • Link descarcare eBook