Cofetaria a fost dintotdeauna un domeniu al creativitatii si al invatarii continue, al dorintei de a sti mai multe si de a progresa spre o varianta mai buna a ta in raport cu informatiile pe care le detii.
Informatia insa poate fi pusa in practica si din comfortul propriei locuinte sau a propriului laborator. Sigur, cursurile cu participare directa au avantajul de a intra in contact si cu ceilalti participanti la curs si de a impartasi din experientele fiecaruia, insa haideti sa vedem care ar fi avantajele atelierelor de cofetarie online.
- Varietatea programelor – atelierele de cofetarie online permit accesul la o varietate de programe si teme diferite, acoperind o gama larga de informatii. Fie ca vorbim de torturi sau tarte, cupcakes sau entremets, poti gasi aceasta informatie rapid si o poti accesa cu usurinta oricand si de oriunde!
- Costuri mai mici – atelierele online se dovedesc a fi o varianta mai ieftina de a avea acces la aceeasi informatie intrucat acestea nu mai presupun transport, locatie, aceeasi cantitate de ingrediente.
- Mediu de lucru mai confortabil – vrei sa faci un tort acasa in propria bucatarie fiind imbracat comod si lejer, fara ca nimeni altcineva sa nu asiste?! Iata ca acum se poate sa lucrezi fiecare reteta din propria bucatarie, avand la indemana ustensilele pe care le cunosti, echipamente a caror utilizare iti vine manusa.
- Flexibilitate – nu esti presat de nimeni pentru a termina o anumita reteta sau element. Poti urmari atelierul si lucra elementele in propriul ritm, revenind acolo unde nu ai inteles sau reluand cursul acolo unde vrei sa aprofundezi.
- Atelierele online de cofetarie sunt disponibile de oriunde si oricand – avand acces la contul tau, poti urmari aceste cursuri pe canapea sau in metrou pe drumul spre casa.
- Structura cursurilor – fiecare atelier este structurat in mod logic, astfel incat informatia sa curga cu sens. Pe langa reteta in sine si video, atelierele vin si cu explicatii ale fiecarui element in parte, precum informatii despre ingrediente, despre tehnicile de lucru, despre temperaturile corecte sau despre modul de coacere al produselor ori despre elemente de decor.
- Responsabilitatea organizarii – achizitionarea ingredientelor, organizarea timpului de lucru sau aspectul final al tortului depind doar de tine! Acest lucru face si el parte din procesul de invatare, scopul fiind ca la inceput sa producem deserturi delicioase si apoi sa ne concentram si pe partea estetica.
- Intrebari si raspunsuri – sunt constant disponibila pentru a-ti raspunde la intrebari si pentru a-ti veni in intampinare cu raspunsuri legate de ceea ce studiezi. Trecem impreuna prin aceste ateliere online de cofetarie. Nu esti singur in acest demers!
Lasă un răspuns