
Pastry Workshop este un Atelier de Cofetarie aflat in inima Bucurestiului ce organizeaza cursuri de cofetarie de scurta si de lunga durata, concentrandu-se pe tehnici de lucru corecte, retete care impresioneaza prin gustul bun ori combinatiile de arome neobisnuite, tehnici de decor usor de realizat si o atmosfera prietenoasa. Cursurile pe care le organizam sunt variate si acopera teme diverse, de la torturi de eveniment la praline de ciocolata ori cozonac si placinte. Asadar, cofetaria pe care o promovam nu urmeaza in mod special un trend, ci se concentreaza pe calitatea ingredientelor si folosirea acestora in mod corect, astfel incat ele sa fie puse in valoare. Studiem nu doar reteta, ci si ingredientele si tehnica de lucru, iar toate cursurile sunt 100% practice, produsele fiind lucrate de catre cursanti, ia mai apoi impartite spre degustare.
Programul cursurilor noastre se incadreaza in general intre orele 10-17 cu o scurta pauza de masa la pranz. Fiecare curs vine insotit de un suport de curs ce cuprinde atat retetele, cat si partea teoretica aferenta fiecarei tematici (ingrediente, arome, elemente specifice). De altfel, ne place sa credem ca doar explicand si intelegand ce facem si de ce anume o facem, puteti pleca de la cursurile noastre mai bogati in informatie si experienta.

Torturi de Eveniment – retetar nou – 14/15 mai 2021
Torturile de eveniment sunt printre cele mai moderne torturi ale ultimilor ani, cu toate ca pastreaza tehnici de montaj sau decor clasice! Acest curs, dedicat incepatorilor, cuprinde 6 retete diferite de torturi de eveniment!

Modern Choux – 31 mai 2021
Aluatul oparit este unul dintre cele mai vechi aluaturi folosite in cofetaria frantuzeasca, insa si cel mai versatil! Haideti sa ii invatam impreuna secretele intr-un curs care are ca tematica choux-urile si Paris-Brest, ambele produse avand la baza minunatul pate a choux.

Torturi Clasice – 11/12 iunie 2021
Torturile Clasice sunt retete nemuritoare ale cofetariei mondiale si impresioneaza prin gust si simplitatea structurii, accentul punandu-se pe ingrediente de calitate si tehnici de lucru impecabile. In cadrul acestui curs realizam 8 retete de torturi clasice

Torturi de Eveniment – retetar nou – 18/19 iunie 2021
Torturile de eveniment sunt printre cele mai moderne torturi ale ultimilor ani, cu toate ca pastreaza tehnici de montaj sau decor clasice! Acest curs, dedicat incepatorilor, cuprinde 6 retete diferite de torturi de eveniment!

Curs 1 la 1
Organizam cursuri 1 la 1 cu tematica aleasa de tine. Avem intreg atelierul la dispozitie o zi intreaga sa aprofundam exact ceea ce crezi ca ti-ar fi de folos in dezvoltarea ta! Contacteaza-ma pentru mai multe detalii! olguta.oana@gmail.com

Lasă un răspuns